Φωτιά και… λάβρα κατά του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, εμφανίστηκε μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης!

«Βιάζονται…

 

όλοι να λένε πως νικητής είναι ο Μητσοτάκης. Αν οι επόμενες εβδομάδες δείξουν πως ο τόπος έχει ανάγκη από συναίνεση και αποδειχθεί πως τα πράγματα για τη χώρα είναι χειρότερα και πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η ιστορία του grexit τότε μπορεί να δικαιωθεί ο Μεϊμαράκης» τόνισε αρχικά ο κ. Λεβέντης και στη συνέχεια τόνισε: «Αυτοί που ψήφισαν Μητσοτάκη είναι οι φανατικοί του δικομματισμού και περιμένουν ρουσφέτια, διορισμούς και τέτοια πράγματα. Αυτές οι εποχές όμως περάσανε. Μέχρι τώρα κέρδιζαν με ψέματα.  Μέχρι και βασιλικοί, χουντικοί, ακροδεξιοί και άλλοι παρασυρόμενοι ψήφισαν τον Μητσοτάκη και ήθελαν να τον ψηφίσουν για να γίνει πρωθυπουργός».

Επιπλέον, τόνισε πως ο ίδιος στήριξε τον κ. Μεϊμαράκη διότι δεν τον θεωρεί τόσο ακραίο και πως αν χρειαζόταν συνεννόηση η πατρίδα εκείνος θα την έδινε, αντίθετα δεν θεωρεί σε καμία περίπτωση τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος ανήκει «σε μια οικογένεια αποστατών»!

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μίλησε για ανηθικότητα και τόνισε πως ο κ. Λεβέντης που υπερασπίστηκε τον κ. Φλαμπουράρη στη Βουλή δεν δικαιούται να μιλάει.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese