Στο κυνήγι ενός ψηλού μελαχρινού άνδρα με μουστάκι που διέρρηξε μια… διώροφη κατοικία στην περιοχή Βρίνα της Ηλείας και άρπαξε ακόμη και τα… μαχαιροπίρουνα, έχουν επιδοθεί οι αστυνομικοί από την Ανδρίτσαινα οι οποίοι έχουν την περιγραφή του από έναν γείτονα που τον είδε να φεύγει!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο δράστης βγήκε από το προαύλιο του σπιτιού και έφυγε με ένα μαύρο Ι.Χ. τον αριθμό κυκλοφορίας του οποίου συγκράτησε. Η διάρρηξη έγινε μέσα σε λίγες ώρες που ο 74χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε από το σπίτι και ο άγνωστος ακόμη κακοποιός μπήκε μέσα παραβιάζοντας μια από τις μπαλκονόπορτες με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Όλα τα δωμάτια βρέθηκαν άνω- κάτω, καθώς ο εισβολέας είχε αναποδογυρίσει έπιπλα και είχε αδειάσει το περιεχόμενό τους αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Σε ένα κομοδίνο και ένα ντουλάπι του υπνοδωματίου, βρήκε τελικά τα μετρητά ύψους 10.400 ευρώ που φύλαγε ο ηλικιωμένος μαζί με χρυσά κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ και 60 χρυσές λίρες Αγγλίας κοπής 50ετίας, αξίας 6.000 ευρώ. Φεύγοντας, πήρε μαζί του δυο βιβλιάρια καταθέσεων και ένα βαλιτσάκι με μαχαιροπίρουνα!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese