Την περίπτωση του παραγκωνισμένου από τον Γκουστάβο Πογιέτ, Άνταμ Τζανετόπουλου, έχουν στα υπόψιν τους ομάδες από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, αρκετές από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας…

 

έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Άνταμ Τζανετόπουλο, από τη στιγμή μάλιστα που ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζεται από τον Γκουστάβο Πογιέτ. Κάποια κίνηση δεν έχει γίνει ακόμη, αλλά δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κινηθούν για την απόκτηση ή τον δανεισμό του.

Μάλιστα, βρισκόμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως μία ομάδα από αυτές που κοιτάζουν τον Τζανετόπουλο είναι η Μπενφίκα, η οποία έχει μεγάλο παρελθόν με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη δύο σύλλογοι που έχουν τα μάτια τους στραμμένα στην περίπτωση του 21χρονου αμυντικού.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ενόχληση προς την ΑΕΚ, ενώ η ΠΑΕ έχει τονίσει ότι ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται από τους ανθρώπους της ομάδας και δεν πωλείται! Βέβαια, μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός ότι ο παίκτης όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται από τον Πογιέτ, αφού ο ένας αποκλεισμός από την αποστολή διαδέχεται τον άλλον και ο Τζανετόπουλος δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάει σε κάποια άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese