Κάποιοι από τους Γερμανούς που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν στην επίθεση βομβιστή-καμικάζι που συγκλόνισε την Κωνσταντινούπολη συμμετείχαν σε ένα ταξίδι αναψυχής που είχε οργανώσει ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο του…

 

Βερολίνου, το Lebenslust Touristik, όπως ανακοίνωσε το γραφείο αυτό.

«Μεταξύ των Γερμανών πολιτών που σκοτώθηκαν βρίσκονται σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουμε πολλοί τουρίστες που συμμετείχαν σε ένα ταξίδι που είχε οργανώσει το Lebenslust Touristik στο Βερολίνο» ανέφερε το πρακτορείο σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

«Επιπλέον, υπάρχουν φόβοι ότι υπάρχει ένας ακόμα μεγαλύτερος αριθμός μελών του γκρουπ που έχει τραυματιστεί» καθώς «τη στιγμή της επίθεσης, 33 άνθρωποι βρίσκονταν στην Κωνσταντινούπολη» παραθερίζοντας με το πρακτορείο του Βερολίνου.

«Τα φοβερά γεγονότα σήμερα μας έχουν βαθιά συγκλονίσει» δήλωσε ο διευθυντής του πρακτορείο- το όνομα του οποίου σημαίνει στα ελληνικά «επιθυμία για ζωή»- Μάρκο Σχέρερ.

Δύο υψηλόβαθμα στελέχη του πρακτορείου όπως επίσης και μία τριμελής ομάδα επιμελητείας βρίσκονται καθ’ οδόν για την Κωνσταντινούπολη για να προσφέρουν βοήθεια στους πελάτες και τους τραυματίες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese