Η εξαφάνιση της 37χρονης γυναίκας (Α.Λ. γεννηθείσα το 1979) στο Βελβεντό Κοζάνης, μητέρας τριών παιδιών, με… καταγωγή από τον Πειραιά, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Βελβεντού, αλλά και της ευρύτερη περιοχής της Κοζάνης.

Άπαντες κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή της κοπέλας από την πρώτη στιγμή, στο άκουσμα της είδησης.

Από το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, Αστυνομική δύναμη της Ασφάλειας Κοζάνης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παραρτήματος Κοζάνης, αλλά και σύσσωμοι οι κάτοικοι του Βελβεντού, χτένισαν κυριολεκτικά το χωριό περιμετρικά, αλλά και εντός του χωριού, προκειμένου να εντοπίσουν την 37χρονη.

Δυστυχώς, μέχρι και αργά τη νύχτα της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου δεν υπήρξε κάποιο νέο στοιχείο που να οδηγεί στα ίχνη της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η κοπέλα βγήκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου το βράδυ, όπως είπε στον σύζυγό της και δεν επέστρεψε. Όταν ο ίδιος, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του δεν έχει επιστρέψει, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Κάτοικοι του Βελβεντού αναφέρουν, ότι τελευταία φορά που είδαν την κοπέλα, ήταν στις 9πμ, το πρωί της Κυριακής 10 Ιανουαρίου με μία σακούλα μανταρίνια που είχε αγοράσει από πλανόδιο και έκτοτε δεν την είδε κανείς. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι προσωπικά αντικείμενα -όπως το κινητό της- βρίσκονται στο σπίτι, χωρίς να έχει πάρει κάτι από αυτά μαζί της.

Η Ασφάλεια Κοζάνης, προκειμένου, να εντοπίσει την 36χρονη ζήτησε από μαγαζάτορες του Βελβεντού να ανοίξουν τις κάμερες ασφαλείας και δουν το καταγεγραμμένο υλικό, αλλά όπως φαίνεται, ούτε και αυτό στάθηκε ικανό να δώσει κάποιο νέο στοιχείο.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου από την Ασφάλεια Κοζάνης, την ομάδα διασωστών, αλλά και με κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, που αναμένεται να φτάσει στο Βελβεντό, προκειμένου να συμβάλλουν σε εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό της 36χρονης κοπέλας.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese