Σε εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του 33χρονου συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής και του 4χρονου γιου του, Φοίβου…

Ειδικότερα, από το πρωί αστυνομικές δυνάμεις, μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων αλλά και κάτοικοι του χωριού που έχουν συγκροτηθεί σε ομάδες ερευνούν με τη βοήθεια ειδικών σκύλων σπιθαμή προς σπιθαμή όλες τις αγροτικές περιοχές γύρω από την Ορμύλια Χαλκιδικής.

Οι έρευνες επικεντρώνονται γύρω από το σημείο που χθες το απόγευμα βρέθηκε η μηχανή του δράστη και ένα μπουφάν που εικάζεται πως είτε ήταν δικό του είτε το χρησιμοποίησε για να σκεπάσει το μικρό ένα βράδυ που διανυκτέρευσε στην ύπαιθρο. Και τα δυο έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης δεν έχει απομακρυνθεί γι’ αυτό και στους δρόμους παραμένουν τα μπλόκα που έχουν στηθεί από την πρώτη μέρα και ερευνούν τα διερχόμενα οχήματα.

Έρευνες γίνονται και στα εγκαταλελειμμένα ή παραβιασμένα οχήματα και τροχόσπιτα στη γύρω περιοχή. Η οικογένεια του μικρού Φοίβου απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές καθώς ο φόβος όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese