Γράφει η Αικατερίνη Δ.Νουλέζα
Αποτελει κοινή παραδοχή οτι στήν Κατερίνη υπάρχει αποδεδειγμένα πλημμελής μέριμνα… απο την δημοτική Αρχή για τα αδέσποτα σκυλιά που περιφέρονται σε κεντρικές οδούς και στόν λεγόμενο πεζόδρομο, χωρις να λαμβάνονται μέτρα που προβλέπονται από τον νόμο.
Οσες διαμαρτυρίες η εκκλήσεις και αν δημοσιεύτηκαν ο Δήμος Κατερίνης ενδιαφέρθηκε αποσπασματικά,για το θεαθείναι κυρίως για να καθησυχάσει την κοινή γνώμη.
Ηλθε η ώρα να σοβαρευτει επιτέλους η δημοτική Αρχή να εφαρμόσει τον νόμο,να εγκαταλείψει την τακτική εφησηυχασμού και εγκληματικής αμέλειας ,διότι η κατάσταση αυτή εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και δημόσια υγείιια μας και προσβάλλει τον πολιτισμό μας,παράγουμε ακαλαίσθητηαπαράδεκτη εικόνα σάν πόλη.
Ελπίζω να μην πέσουν πάλι στο κενό οι ενέργειες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες μας να αφυπνισθούν,διοτι παραβιάζεται καταρχήν η κείμενη Νομοθεσίααλλιώς μονόδρομος,ύστατο καταφύγιο μας είναι το εισαγγελικό γραφείο… κρίμα που η ΕΕ δίνει κονδύλια αφειδώς που μένουν αναξιοποίητα αλλά οι αρμόδιοι αδιαφορούν για να μην γράψω κάτι χειρότερο.

Η αγανάκτηση μου οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξα θύμα επίθεσης σκύλων και κινδύνευσα σοβαρά να με κατασπαράξουν ενώ ανυποψίαστη μετέβαινα απογευματινές ώρες με τό ποδήλατο μου στο Δημ Διαμέρισμα Ν.Κεραμιδίου πρό λίγου χρόνου.

Διερωτώμαι αν ένας συνδημότης μας χρειασθει να περπατήσει μέχρι το Ν.Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης σε περίπτωση ανάγκης,αν θα φθάσει ζωντανός

Προτρέπω τους συνδημότες και συνδημότισσες μου να κινητοποιηθούν,να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο Δημάρχου Κατερίνης και τούς εκλεγμένους δημοτ.Συμβούλους να φέρουν τό ζήτημα στο προσεχές ΔΣώστε να ληφθούν αποφάσεις.

Ενημερώνω ότι έχω αναθέσει τήν υπόθεση αυτή για τις δέουσες νομικές ενέργειες στο Δικηγ Γραφείο Κατερίνης Β.Νουλέζα κ Συνεργατών, αν δεν τελεσφορήσουν οι προσπάθειες μου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese