Μέλη της ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Αμμοχώστου) ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 7.50 χθες βράδυ σε δρόμο στο Παραλίμνι, αυτοκίνητο που…
οδηγούσε 21χρονος με συνοδηγό 24χρονο και οι δύο από την επαρχία Αμμοχώστου.

Ενώ οι δύο αστυνομικοί πλησίαζαν το αυτοκίνητο πεζοί, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα παρασύροντας την γυναίκα αστυνομικό η οποία εκσφενδονίστηκε στο καπό του εν λόγω αυτοκινήτου και κατέληξε στο έδαφος. Τραυματίστηκε επίσης και ο άντρας αστυνομικός.

Τα μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε ότι ο άντρας αστυνομικός φέρει κάταγμα μετακαρπίου και η γυναίκα αστυνομικός μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός της και μετατραυματική αμνησία.

Οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου συνελήφθησαν από άλλα μέλη της ΥΚΑΝ και σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο ποσότητα κάνναβης βάρους 2,5 γραμμαρίων περίπου κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες τους όπου στην οικία του 21χρονου εντοπίστηκε ένα φυτό κάνναβης ύψους 6 εκατοστών περίπου και 2 χειροποίητα αποτσίγαρα τα οποία πιστεύεται ότι περιείχαν κάνναβη ενώ στην οικία του 24χρονου εντοπίστηκε 1 γραμμάριο κάνναβης ένας μεταλλικός μύλος και 3 χειροποίητα αποτσίγαρα τα οποία πιστεύεται ότι περιείχαν κάνναβη.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια ενώ οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Αμμοχώστου) σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese