Οι γιορτές χαράς και αισιοδοξίας του Δήμου Περιστερίου όχι μόνο κατάφεραν σε πείσμα των καιρών να διατηρήσουν ζωντανό το χαμόγελο… χιλιάδων μικρών και μεγάλων, αλλά αύξησαν κατακόρυφα την επισκεψιμότητα στην πόλη, βοηθώντας ουσιαστικά την εμπορική κίνηση της τοπικής αγοράς.

Ο Δήμος Περιστερίου ήταν από τους ελάχιστους Δήμους της χώρας, που τα πάντα ήταν ΔΩΡΕΑΝ και οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 400 χιλιάδες!!!

Σε έρευνα που διεξήχθη στους επισκέπτες, ο Δήμος Περιστερίου αναδείχθηκε ως ο 1ος Δήμος της χώρας για τον εορταστικό του φωτισμό, τόσο της κεντρικής πλατείας, όσο και ολόκληρης της πόλης.

Όσον αφορά το επίπεδο ικανοποίησης της διοργάνωσης, καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό ικανοποίησης, σε σχέση με αντίστοιχες εορταστικές εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις.

Η κεντρική πλατεία του Δημαρχείου μεταμορφώθηκε σε «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» με το υπέροχο καρουσέλ, τις καθημερινές ανοιχτές συναυλίες, παιδικές παραστάσεις και χάπενινγκ (ξωτικά, μάγους, face painting, γνωστούς σεφ κ.λπ.).

Τα δύο γιορτινά τρενάκια έκαναν τα παιδιά και τους γονείς τους μαγικές βόλτες στη στολισμένη πόλη και στο «Εργαστήρι Αϊ Βασίλη». Επιπλέον τα παιδιά δημιούργησαν τη δική τους κάρτα και έστειλαν τις ευχές τους.

Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό σκηνικό, με ειδικό ατμοσφαιρικό φως, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο στο πιο φωτεινό και το πιο γιορτινό της Αττικής.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese