Ο Σάββας Τσαμπουρής τόνισε τη σημασία να νικήσει η Καλλονή στο αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα δήλωσε στη NOVA:

Για το παιχνίδι της Καλλονής με τογν Παναθηναϊκό: Η ομάδα έχει περιέλθει σε δεινή βαθμολογική…

 

θέση. Δεν έχουμε τα περιθώρια να κοιτάμε ονόματα και αντιπάλους. Έχουμε χορτάσει τα λόγια και εμείς οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να το αποδείξουμε με πράξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ακολουθεί ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, παρότι είναι μεγάλη ομάδα όσο και αν ακούγεται ουτοπικό, στόχος μας είναι μόνο η νίκη.

Για τον τρόπο με τον οποίο οι νησιώτες θα φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα: Παρότι θα πάμε για τη νίκη, δεν μπορούμε να ανοιχτούμε απέναντι σε μία τόσο ποιοτική ομάδα, επειδή το οποιοδήποτε λάθος θα μας στοιχίσει. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το μηδέν και με κάποια αντεπίθεση να σκοράρουμε, αφού στόχος μας είναι οι τρεις πόντοι.

Για την ομάδα του «τριφυλλιού»: Είναι μία νέα ομάδα με τον κύριο Στραματσόνι στον πάγκο της, η συμμετοχή του Μπεργκ είναι βαρόμετρο και σημείο αναφοράς για τη λειτουργία του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά, έχει αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, μόνοι μας εμείς οι ποδοσφαιριστές και σε τέτοια παιχνίδια συνήθως βγαίνει μπροστά ο εγωισμός.

Πηγή: gazzetta.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese