Ένα νέο δρομολόγιο προστίθεται στη γραμμή εξυπηρέτησης των κατοίκων των… Δημοτικών Ενοτήτων Σοχού και Βερτίσκου, από και προς την πόλη του Λαγκαδά, βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητα των κατοίκων αυτών των περιοχών του Δήμου.

Το νέο δρομολόγιο προστίθεται στην υφιστάμενη γραμμή «Λαγκαδάς – Σοχός Ασκός Αρέθουσα», ενισχύοντας έτσι την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση από τέσσερα δρομολόγια που υπήρχαν έως σήμερα, σε πέντε.

Το νέο δρομολόγιο που ξεκίνησε από την πρώτη του έτους 2016, πραγματοποιείται καθημερινά (καθημερινές και Σαββατοκύριακα) στις 11:30 π.μ. από την πόλη του Λαγκαδά και στις 13:00 από το Σοχό και ακολουθεί την διαδρομή «Λαγκαδάς, Λοφίσκος, Αρετή, Κρυονέρι, Αυγή, Σοχός, Ασκός, Σοχός, Αυγή, Κρυονέρι, Αρετή, Λοφίσκος, Λαγκαδάς».

Παράλληλα, έχουν ήδη δρομολογηθεί τα επόμενα βήματα για την καθιέρωση μιας νέας γραμμής, με ένα δρομολόγιο διπλής διαδρομής «Ζαγκλιβέρι – Λαγκαδά» μία φορά την εβδομάδα, για την συγκοινωνιακή σύνδεση της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων με το διοικητικό κέντρο του Δήμου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese