Κάλεσμα σε όλον τον κόσμο του αθλήματος και ειδικότερα στα Σωματεία που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη, την Κεντρική Μακεδονία, την Δυτική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία Θράκης έκαναν η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και η Εθνική ομάδα, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος…

«Κύριε Πρόεδρε,

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών δίνει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου (15:00) και την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου (18:00) στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας «Σπίτι του Χάντμπολ», δύο πολύ σημαντικούς αγώνες απέναντι σε Ουκρανία και Λετονία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κάνει μία νέα προσπάθεια, αποτελούμενο από νέα παιδιά, έχοντας μ.ο. ηλικίας τα 25 χρόνια.

Όπως αποδείχτηκε και μετά την εκτός έδρας νίκη στην Ουκρανία, το απόγευμα της Πέμπτης, αυτή η ομάδα έχει και παρόν και μέλλον και αξίζει την στήριξη μας.

Οι διεθνείς μας χρειάζονται την βοήθεια σας προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα τους.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και όλη η αποστολή της Εθνικής ομάδας, καλούν στα Σωματεία- μέλη της ΟΧΕ να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και να συμπαρασταθούν με την φωνή τους στην «γαλανόλευκη».

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους αθλητές και τους προπονητές σας σχετικά με τον αγώνα και να τους προτρέψετε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ»

ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΧΑΝΘ

Παρουσία της διοίκησης, του ομοσπονδιακού προπονητή και των αθλητών

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 13:00 στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ελλάδας- Ουκρανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2017.
Παρόντες θα είναι ο Β΄ αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος των Εθνικών Ομάδων και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κώστας Αλεξιάδης, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γιώργος Κρανάκης, καθώς και διεθνείς αθλητές.

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese