Την ηλικία της αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Hello”…

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, είπε στο περιοδικό “Hello”. «Έχω κάνει focus στη δουλειά, αλλά είναι περίοδος που δεν έχω υποχρεώσεις. Όταν κάνεις οικογένεια, είναι αλλιώς. Βλέπω την Κατερίνα Παπουτσάκη, με την οποία μοιραζόμαστε το καμαρίνι και την αγαπώ πολύ. Έχει την υπέροχη οικογένεια της, το παιδί της και τα συνδυάζει όλα, αλλά με άλλη πια σειρά προτεραιότητας. Κι έτσι πρέπει. Το θαυμάζω πολύ αυτό, αλλά δεν είμαι έτοιμη να το κάνω ακόμα. Θεωρώ ότι για να μπεις σε μια σοβαρή σχέση, που θα σε οδηγήσει σε οικογένεια, πρέπει να έχεις εμπειρίες, εικόνες, να μην έχεις απωθημένα και δεύτερες σκέψεις».

Επιπλέον ανέφερε: «Είμαι επιφυλακτική, αλλά δε θεωρώ ότι είμαι τόσο μεγάλη, ώστε να μπαίνω σε τέτοιου είδους διλήμματα. Είμαι 31 ετών. Βλέπω φίλες και συμμαθήτριες μου που έχουν κάνει οικογένεια, αλλά ένιωσαν έτοιμες. Δε θα πιεστώ για να το κάνω».

Η Νάντια Μπουλέ αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ “Nine” σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα που παρουσιάζεται στο θέατρο “Πάνθεον”.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese