Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν σήμερα τον Μάκη Ψωμιάδη, στην κηδεία του που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Μαδίτου στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς εκεί λειτουργούσε ο πατέρας του Ψωμιάδη.

Τα παιδιά του εκλιπόντα, Σταύρος και Χριστίνα ήταν τραγικές φιγούρες, καθώς και ο Γιάννης Μπουρούσης (σύζυγος της Χριστίνας) και αρκετός κόσμος ακόμα, από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.

Μεταξύ αυτών και ο επικεφαλής του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πρώην διεθνής σέντερ Νίκος Φιλίππου, ο Μανώλης Παπαμακάριος, και ο πρώην μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης.

Στεφάνι στην κηδεία του που έγινε στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου έστειλαν τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η οικογένεια Αναστασίας Βαρδινογιάννη, η οικογένεια Γιαννακόπουλου, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Super League, Πατρίκ Κομνηνός, καθώς και η Καβάλα της οποίας υπήρξε μεγαλομέτοχος και η ΠΑΕ Ξάνθη, όπως και οι επιχειρηματίες, Γιάννης Λεουνάκης και Βασιλης Τσιλιχρήστος και ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μήνυμα στήριξης στην οικογένεια του εκλιπόντος έστειλε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δια μέσω του ιερέα Γαβριήλ.

 

 

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese