Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αποφασίζουν να προσφέρουν τα μαλλιά τους,με σκοπό να… κατασκευαστούν ειδικές περούκες για παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο ή αλωπεκία.

Στο συνεργαζόμενο κομμωτήριο της κ. Χρυσούλας Τσούμαρη στην Ναύπακτο,βρέθηκε σήμερα το πρωί,η κάμερα του Nafpaktianews προκειμένου να καταγράψει την προσφορά μαλλιών μιας νεαρής εθελόντριας,της Κωνσταντίνας η οποία χωρίς να το σκεφθεί έγινε μία από τις πολλές εκατοντάδες εθελόντριες ανά την Ελλάδα που προφέρουν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό.

Από τον Νοέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα έχει στηθεί πανελλαδικά ένα δίκτυο με συνεργαζόμενα κομμωτήρια,που αναλαμβάνουν αφού κουρέψουν δωρεάν τους εθελοντές,να συλλέξουν τα προσφερόμενα μαλλιά και να τα αποστείλουν σε εταιρεία που κατασκευάζει περούκες.

Η διαδικτυακή πρωτοβουλία «Donate hair-donate love» βρίσκει καθημερινά όλο και περισσότερους μιμητές στη χώρα και όπως ήταν φυσικό έφθασε και στην πόλη της Ναυπάκτου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese