Η Ελένη Τσολάκη, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια του «Happy Day», παραχώρησε μία συνέντευξη όπου…
μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα, το φλερτ και αποκάλυψε πώς αντιδρά σε έναν χωρισμό.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο τσιφτετέλι που χορεύει στον «αέρα» της εκπομπής κάθε φορά που παρουσιάζει την ενότητα του καιρού. Υπάρχουν στιγμές που δεν έχει όρεξη να το χορέψει; «Στην δουλειά μου είμαι στρατιωτάκι, ό,τι μου ζητηθεί θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να με επηρεάζουν τα προσωπικά μου θέματα. Εννοείται ότι υπάρχουν φορές που το πρωί ξυπνάω με άσχημη διάθεση ,επειδή μπορεί να με απασχολεί κάτι στην προσωπική μου ζωή, αλλά με το που πατήσω το πόδι μου στο κανάλι αμέσως η διάθεση μου αλλάζει. Όταν λοιπόν στηθώ στις 8 να πω τον καιρό, είμαι με άλλα κέφια και έχει ήδη φτιάξει η ψυχολογία μου. Στις 11 και 5 θα έχω πάλι τα δικά μου», απαντά η Ελένη Τσολάκη στην «Αγορά».

Η επαγγελματική της ζωή είναι γεμάτη. Τι γίνεται όμως, με την προσωπική της ζωή;
«Το ιδανικό θα ήταν θα ήταν να είναι και τα δύο σε μία ισορροπία, αυτό όμως όπως ξέρεις δεν γίνεται πάντα στην πράξη. Κάποιες φορές για να φτιάξεις ένα κομμάτι της ζωής σου πρέπει να παραμελήσεις κάποιο άλλο. Πιστεύω ότι όταν έχεις το άγχος και την αγωνία να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή, αυτό δεν έρχεται από μόνο του. Αυτό το διάστημα δίνω το 100% της ενέργειας και της καρδιάς μου στην επαγγελματική μου ζωή, που ίσως να έχω βάλει σε δεύτερη μέρα την προσωπική. Είμαι σε φάση απόλυτης εργασιομανίας», λέει η παρουσιάστρια.

Οι άνδρες τη φλερτάρουν όταν κυκλοφορεί; «Οι άνδρες δεν με προσεγγίζουν ιδιαίτερα, ούτε πριν ούτε τώρα. Δεν ξέρω γιατί όμως… (γέλια)….Για να υπάρξει φλερτ πρέπει να προκύψει ενδιαφέρον κι από τις δύο πλευρές. Εγώ δεν είμαι ο τύπος της κοπέλας που θα βγει σε ένα μπαρ για να φλερτάρει. Δεν δίνω εύκολα το «πράσινο φως» στους άνδρες. Βγαίνω έξω για να περάσω καλά με τους φίλους μου, όχι για να νιώσω ποθητή», τονίζει.

Πόσες φορές έχεις πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα; «Κάθε μου χωρισμό τον κλαίω. Επειδή ήμουν σε μεγάλες σχέσεις, μετά τον χωρισμό δεν μπορώ να κάνω σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μπορεί να έχω πάρει την απόφαση να δώσω ένα τέλος, αλλά υπάρχουν και τα συναισθήματα που παίζουν τον ρόλο τους. Χρειάζομαι πάντα χρόνο για να ξεπεράσω έναν χωρισμό», απαντά η Ελένη Τσολάκη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese