Συνολικά τέσσερις Παλαιστίνιοι οι οποίοι αποπειράθηκαν να τραυματίσουν Ισραηλινούς στρατιώτες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σκοτώθηκαν χθες, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

«Ένας Παλαιστίνιος οπλισμένος με…

 

μαχαίρι αποπειράθηκε να μαχαιρώσει στρατιώτες βορειοανατολικά της Χεβρόνας», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα. «Οι (ισραηλινές) δυνάμεις απέτρεψαν την επίθεση και πυροβόλησαν τον δράστη, ο οποίος είναι νεκρός», προστίθεται.

Επιπλέον, ο στρατός ανέφερε ότι τρεις Παλαιστίνιοι έπεσαν νεκροί από πυρά μελών του μετά την απόπειρά τους να τους επιτεθούν με μαχαίρια στο Γκους Ετζιόν, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Οι επιθέσεις αυτού του είδους συνεχίζονται για τέταρτο συνεχόμενο μήνα.

Το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης επιβεβαίωσε ότι τρεις Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους νωρίτερα χθες.

Ουδείς Ισραηλινός στρατιωτικός τραυματίστηκε.

Από την 1η Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, στις σχεδόν καθημερινές επιθέσεις με μαχαίρια, αυτοκίνητα και όπλα, καθώς και σε ταραχές στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη, έχουν χάσει τη ζωή τους 22 Ισραηλινοί, ένας Αμερικανός και ένας Ερυθραίος από τη μια και 143 Παλαιστίνιοι από την άλλη, σύμφωνα με έναν απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese