Μόνο και μόνο στο άκουσμα τέτοιων ποσών, σε μία εποχή που κόσμος πεινάει κυριολεκτικά και ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό, είναι λογικό να ταραχτούμε!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, την αντίστροφη μέτρηση «5, 4, 3, 2, 1» του Γιώργου Καμίνη στο Θησείο κατά την αλλαγή του χρόνου την πληρώσαμε κοντά στα 200 χιλιάδες ευρώ! Τόσο κόστισαν η πρωτοχρονιάτικη φιέστα του δημάρχου Αθηναίων, η συναυλία που είδαμε και στην τηλεόραση με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, τον Πάνο Μουζουράκη, τη Sugahspank και τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου.

Και να μην πούμε πόσο κόστισαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις του κυρίου Καμίνη για τα Χριστούγεννα, γιατί τότε θα μας πιάσει δέος καθώς αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Και μη βιαστείτε να αναφωνήσετε «πόσα τέλος πάντων πληρώθηκε ο Πλιάτσικας για μία συναυλία;» γιατί θα εκπλαγείτε με την απάντηση. Το Νο1 πρόσωπο της βραδιάς, ο headliner της συναυλίας σε απλά ελληνικά και η μπάντα του όλη, πήραν σύνολο 8 χιλιάδες ευρώ. Με τιμολόγιο φυσικά, μείον ο φόρος δηλαδή και οι άλλες κρατήσεις, είναι πολύ λιγότερη η «καθαρή» αμοιβή του με άλλα λόγια.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese