Έχει αποδεχτεί τον χαρακτηρισμό της «Barbie» που της έχουν δώσει λόγω του στιλ της. Η Μαρίνα Πατούλη ρίχνει άκυρο στον Γιάννη Βαρουφάκη, ότι είναι ο πιο ωραίος άντρας, αφού ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης, είναι πολύ καλύτερος από τον πρώην υπουργό Οικονομικών.

Λίγες μέρες μετά τη «θύελλα» που ξέσπασε η ανάρτηση στα social media των οικογενειακών φωτογραφιών τους από το πολυτελές επιχρυσωμένο διαμέρισμά τους στα βόρεια προάστια, η καθηγήτρια φιλολογίας και σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, ποζάρει στο Down Town και τους βάζει όλους στη θέση τους.

Σε αγγίζουν καθόλου τα σχόλια περί Barbie;

«Δεν μασάω καθόλου. Θα με ανησυχούσε αν σταματούσαν να λένε για εμένα. Εντάξει, το Barbie έχει καθιερωθεί. Αλλά το κλασσικό υποκοριστικό είναι το “Πατούλαινα”. Εδώ στις απονομές με προσφώνησαν έτσι…»

Πώς γνωριστήκατε με τον σύζυγό σας;

«Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Όταν είχα τελειώσει τις πανελλήνιες, είχα πάει διακοπές με μια φίλη μου στην Πάρο. Ήταν καλοκαιρινός και κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Γιώργος τότε ήταν ορθοπεδικός χειρουργός. Προσέφερε έργο και ήταν πολύ καλός στη δουλειά του».

Στο Dancing with the stars θα πηγαίνατε;

«Άνετα θα πήγαινα. Βέβαια, θα ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη γι” αυτόν (σ.σ. τον σύζυγό μου). Δεν του αρέσει το Lifestyle».

Δεν φαίνεται να σας επηρεάζει ιδιαίτερα η γνώμη του.

«Αφού είμαι μια κατηγορία από μόνη μου. Δεν μασάω. Αλλά ποτέ δεν με καταπίεσε. Ούτε στις στιλιστικές μου επιλογές».

Τι δεν θα δεχόταν σε καμιά περίπτωση;

«Ξέρω ότι δεν θα του άρεσε να έκανα μια γυμνή ή αισθησιακή φωτογράφιση».

Τελικά, ο σύζυγός σας μοιάζει με τον George Clooney; (όπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν)

«Ήταν κάτι που το είπα για πλάκα. Γιατί με εκνεύρισε η δημοσιογράφος που μου είπε ότι ο Βαρουφάκης είναι ο πιο ωραίος άντρας. Και της είπα: “Σιγά μωρέ τον Βαρουφάκη, εγώ έχω τον Πατούλη».  • nick greek

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΝΕΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese