Έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων την προσεχή Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου και στην… τοπική αγορά αναμένονται ευκαιρίες για αγορές, μετά και το «ζέσταμα» των πολιτών κατά τη διάρκεια των εορτών.

Οι έμποροι πήραν μια ασπιρίνη ανάτασης του τζίρου τους, αφού πολλοί από αυτούς τον τελευταίο καιρό υπέφεραν λόγω της οικονομικής κρίσης, των φόρων και της χαμηλότατης αγοραστικής κίνησης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, οι μισοί έμποροι της Πάτρα απειλούνται με έξωση, ενώ κάποιοι δεν έκαναν καθημερινά ούτε σεφτέ!

Ωστόσο, ήδη στην αγορά της Πάτρας έχουν ξεκινήσει από τώρα οι προσφορές, με τους καταστηματάρχες να δηλώνουν πως θα προβούν σε γενναίες μειώσεις στις τιμές, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Οι χειμερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, ενώ οι καλοκαιρινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι είναι από την Τρίτη 3 Μαΐου έως την Τετάρτη 10 Μαΐου και από την Τρίτη 1η Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Τέλος, βάσει του άρθρου 16 του ν. 4177/13, η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων το έτος 2016 επιτρέπεται προαιρετικά τις ακόλουθες Κυριακές:

17 Ιανουαρίου

24 Απριλίου

8 Μαϊου

17 Ιουλίου

6 Νοεμβρίου

11 Δεκεμβρίου

18 Δεκεμβρίου

Ωστόσο η Πάτρα δεν λειτουργεί ενιαία σε όλες τις Κυριακές που προβλέπεται η προαιρετική λειτουργία τους.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese