Στη δημοσιότητα δόθηκε το νέο βίντεο κλιπ της Καίτης Γαρμπή για το… τραγούδι με τίτλο «Κοίτα σ’ αγαπάω». Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Μύκονο, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά της Βικτώριας Βελλοπούλου και η Καίτη Γαρμπή φάινεται στα καλύτερα της.

Το νησί της Μυκόνου επιλέχθηκε με σκοπό συμβολικό, για να τοποθετηθεί η δράση σε ένα κλασικό ελληνικό τοπίο, αλλά ταυτόχρονα να ξεφύγει απο την κλασική εικόνα του ηλιόλουστου τουριστικού θερέτρου, καθώς στο βίντεο κλιπ επικρατεί φθινοπωρινή βροχερή ατμόσφαιρα.

Το «Κοίτα σ’ αγαπάω» αποτελεί μέρος της πρόσφατης διεθνούς συνεργασίας της Καίτης Γαρμπή με τον διάσημο Τούρκο τραγουδιστή Burak Kut. Και εδώ παρακολουθούμε τον Burak Kut, ο οποίος εμφανίζεται στο video clip της solo εκδοχής. Εκτός από το solo single, το ίδιο τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει με αντίστοιχο video clip και σε ντουέτο από τους δύο καλλιτέχνες, στην Ελλάδα, την Τουρκία και σε ακόμα 40 χώρες. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ υψηλών προδιαγραφών, με την παραγωγή μοιρασμένη σε Ελλάδα, Τουρκία και Αγγλία.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese