ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Ένας ταυρομάχος που πήγε να παίξει με τον ταύρο ένα πολύ επικίνδυνο «παιχνίδι» τελικά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Σαν Χοσέ της Κόστα Ρίκα, όπου ο «ταυρομάχος» Λουις Σαλας Κοντρέρας αποφάσισε να κάνει ένα παράτολμο κόλπο με τον 450 κιλών εξαγριωμένο ταύρο. Αντί λοιπόν να σταθεί απέναντί του και να προσπαθήσει να διαφύγει, γονατίζει μπροστά του και όταν έρχεται ο ταύρος πέφτει στο έδαφος ελπίζοντας να διαφύγει το χτύπημα από τα κέρατά του.

Όμως άλλες οι βουλές και η μανία του ταύρου, ο οποίος σκύβει και αυτός πολύ χαμηλά, και καταφέρνει να αρπάξει τον ταυρομάχο στα κέρατά του. Από εκεί και πέρα τα πάντα επαφίενται στην τύχη καθώς ο άνθρωπος γίνεται ένα απλό παιχνίδι στις διαθέσεις του γιγαντόσωμου ζώου, αντιμετωπίζοντας και το ενδεχόμενο να χάσει και την ζωή του.

Προς καλή του τύχη ο Λουις Σάλας κατάφερε να γλιτώσει από πολύ σοβαρότερα προβλήματα, αφού ο ταύρος με το όνομα Μπάγιο δεν του κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα, τραυματίζοντάς τον πάντως σοβαρά.

Οι υπόλοιποι ταυρομάχοι που έτρεξαν να βοηθήσουν κατάφεραν να τον απομακρύνουν από το σημείο, και να τον οδηγήσουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε με σοβαρά τραύματα έχοντας μάλιστα χάσει και μεγάλη ποσότητα αίματος.

πηγη: protothemagrEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese