Έφυγε από τη ζωή μία από τις πιο χαρακτηριστικές και αμφιλεγόμενες φιγούρες του αθλητισμού, του lifestyle και του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο λόγος για τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος προδόθηκε χθες το βράδυ από την καρδιά του. Να σημειωθεί ότι ο 61χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ελπίς» έπειτα από έμφραγμα.

Ο Μάκης Ψωμιάδης ασχολήθηκε πρώτα με την μπασκετική ΑΕΚ και στη συνέχεια με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Εθνικό, Ακράτητο και Καβάλα.

Τους τελευταίους μήνες, ο Μάκης Ψωμιάδης προσπαθούσε να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, φανερά αδυνατισμένος, έχοντας χάσει 30 κιλά, και με μακριά μαλλιά, σπάνια έβγαινε από το σπίτι του στην Πλάκα, ενώ περνούσε πολύ χρόνο με τη σύζυγό του Λένα Σταματέλλου, τον γιο του Σταύρο αλλά και τη μονάκριβη κόρη του Χριστίνα, που τον Σεπτέμβρη τον έκανε για δεύτερη φορά παππού, φέρνοντας στον κόσμο μία ακόμη κόρη, καρπός του γάμου της με τον Γιάννη Μπουρούση.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese