Μεγάλωσε μπροστά στις οθόνες ολόκληρου του κόσμου μια και πρωταγωνιστούσε στην πιο δημοφιλή σειρά της Αμερικής.

Ο λόγος για τον Ανγκους Τ. Τζόουνς που υποδύθηκε τον ανιψιό του Τσάρλι Σιν στο περίφημο «Two And A Half Men».

Ο ηθοποιός πλέον δεν έχει καμία σχέση με το γλυκό αγόρι που βλέπαμε στην τηλεοπτική σειρά. Πλέον εικάζεται ότι είναι φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο, ενώ κυκλοφορεί με αχτένιστα μαλλιά και έχει αφήσει μούσι.

Ο γεννημένος στο Τέξας Άνγκους ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στην δημοφιλή σειρά όταν ήταν μόλις 10 ετών, ενώ όπως έγινε γνωστό έφτασε να κερδίζει έως και 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Παρόλη την επιτυχία και τη ν αναγνωρισιμότητα όμως την εγκατέλειψε το 2013 όταν εντάχθηκε στους κόλπους μίας αίρεσης. Ο τηλεοπτικός Τζέικ χαρακτήρισε την σειρά ανήθικη και δεν δίστασε να αναρτήσει στο YouTube βίντεο στα οποία έσταζε στην κυριολεξία φαρμάκι.

«Αν βλέπετε Two And A Half Men, σας παρακαλώ σταματήστε να βλέπετε Two And A Half Men. Είμαι στο Two And A Half Men και δεν θέλω να είμαι σε αυτό. Σας παρακαλώ σταματήσετε να το βλέπετε. Παρακαλώ σταματήστε να γεμίζετε το κεφάλι σας με βρώμα», έλεγε σε βίντεο τον Νοέμβριο του 2012 ο ηθοποιός. Όπως σημείωνε στη συνέχεια, δεν είναι δυνατό να είσαι θεοφοβούμενος άνθρωπος και χριστιανός αν πρωταγωνιστείς σε μία σειρά όπως αυτή.

Το ξέσπασμά του ακολούθησε η έξοδός του από το έργο, ενώ οι δημιουργοί του δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, καθώς στο σενάριο, ο μικρός Τζέικ -που πλέον είχε μεγαλώσει- μπήκε στον στρατό και εστάλη στην Ιαπωνία.

Στο τέλος φυσικά, ο Άνγκους απολογήθηκε για την στάση του και συμμετείχε κανονικά στην τελευταία σεζόν της σειράς τον Φλεβάρη του 2015. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο δημιουργός Τσάκ Λορ, ο 23χρονος ζήτησε συγγνώμη από τον ίδιο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese