Καμία συζήτηση, καμία αλλαγή, καμία διόρθωση δεν μπορεί να γίνει…
επί των προτάσεων της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενόψει των συναντήσεων που θα έχει ο υπουργός Εργασίας με τους αρχηγούς των κομμάτων και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ενημερώσει για το Ασφαλιστικό, επισημαίνοντας πως οι συναντήσεις του κ. Κατρούγκαλου είναι για τους φωτογράφους.  

«Θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Το Ποτάμι δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει το πρόγραμμα Δημοσίων Σχέσεων της κυβέρνησης. Δεν έχουμε τις ίδιες προτεραιότητες με την κυβέρνηση, ούτε προφανώς και με τα άλλα πολιτικά κόμματα. Δεν θα μετέχουμε, λοιπόν, σε συναντήσεις «έτσι χωρίς πρόγραμμα» επειδή οι τύποι το επιβάλλουν», σημειώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού σε σχετική ανακοίνωση.  

«Ήμασταν και είμαστε παρόντες για τα σημαντικά. Να συνεννοηθούμε πως θα σωθεί η χώρα. Όχι να συνεννοηθούμε πως θα είναι το κάδρο της οικογενειακής φωτογραφίας του πολιτικού συστήματος», προσθέτει ο κ. Θεοδωράκης και καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι στα θεάματα και στις παράτες «να μην μας υπολογίζουν».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese