Δεν θα μπορούσε να μπει… καλά η χρονιά χωρίς ένα φαρμακερό μήνυμα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου…
Αυτή τη φορά, τα βέλη της μέσω των social media στρέφονται κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και σε δεύτερο χρόνο κατά του διαδόχου της Νίκου Βούτση.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής σχολίασε με καυστικό τρόπο τα συγχαρητήρια που έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον νυν πρόεδρο του Κοινοβουλίου γιατί «ξεναέφτιαξε τη Βουλή». Μπηχτή κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου που φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από την ίδια.

«O ΠτΔ Παυλόπουλος συνεχάρη τον ΠτΒ Βούτση που “ξαναέφτιαξε τη Βουλή όπως την ξέρανε”. Αναμένονται κ συγχαρητήρια Σαμαρά-Βενιζέλου σε @atsipras» έγραψε στο twitter η πρώην βουλευτής.

Και φυσικά αναφέρθηκε στη δική της προεδρία, χαρακτηρίζοντας τιμή της που κατά τη διάρκειά της «βουλευτική περίοδος δεν θύμιζε σε τίποτε τη “Βουλή που ξέρανε”». Εξέφρασε δε την βεβαιότητα πως «ο λαός θα φροντίσει “αυτά που ξέρανε” να τα ξεχάσουν. Γιατί λαός, κοινωνία, νεολαία δεν θέλουν τη “Βουλή που ξέρατε”, του “ναι σε όλα”, των ντροπολογιών, των εξυπηρετήσεων, της αδιαφάνειας».
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese