Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός -στο δεύτερο μέρος με τον Πανιώνιο- ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ εξήρε την εικόνα των παικτών του Μάρκο Σίλβα, έδειξε βέβαιος…

 

για καλύτερες μέρες, έκανε λόγο για άψογη διαιτησία και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί αρωγός για να μεγαλουργήσουν οι Πειραιώτες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη στη NOVA

«Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη της ομάδας στα εκατομμύρια φιλάθλων και στον πρόεδρό μας. Σήμερα πήραμε τη νίκη, παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο, η διαιτησία ήταν άψογη, ας δείξουν ό,τι θέλουν, ούτε ένα σφύριγμα δεν ήταν λάθος. ήταν μία πανάξια νίκη. Στο πρώτο μέρος τρέξαμε πολύ τον Πανιώνιο, δεν πέρασαν τη σέντρα, κουράστηκαν πολύ. Ο Ολυμπιακός για την εποχή αυτή, λόγω των εορτών, ήταν καταπληκτικός, στο δεύτερο μέρος δίδαξε ποδόσφαιρο. Με την πάροδο του χρόνου, ισοφαρίσαμε το ρεκόρ του Σόλιντ, αυτό είναι καλύτερο γιατί είναι από την αρχή. Θέλω να είμαστε έτσι συνέχεια, σε όλο το προσεχές τρίμηνο, να είμαστε σοβαροί και πιστεύω ότι θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερα πράγματα. Το κλίμα είναι καταπληκτικό, οι παίκτες φανταστικοί και οι φίλαθλοι να είναι κοντά για να μεγαλουργήσει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese