Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του βρέφους στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το 28 ημερών αγοράκι μεταφέρθηκε νεκρό την Παρασκευή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Πάντως, η ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή διαπίστωσε ότι το παιδί δεν είχε κακώσεις, είχε φυσιολογική  ανάπτυξη και σιτιζόταν κανονικά.

Ωστόσο, η νεκροτομή και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για την αιτία θανάτου. Σύμφωνα με την Αστυνομία οι γονείς του παιδιού είναι τοξικομανείς, ωστόσο οι ίδιοι το αρνούνται,  και θα διερευνηθεί εάν το διάστημα που ήταν έγκυος η μητέρα έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Να σημειωθεί ότι το αγοράκι είχε γεννηθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου είχε δώσει έγκριση το παιδί να πάρει εξιτήριο και να πάει με τους γονείς του στο σπίτι του!!!

Αυτό που θα διερευνήσει η Αστυνομία είναι αν είχαν ενημερωθεί και άλλες υπηρεσίες και είχαν γίνει όλες οι ενέργειες που θα έπρεπε. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος είχε νοσηλευτεί  στην εντατική με ήπιο στερητικό σύνδρομο.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese