Άμεση ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα που έστειλε μηχανήματα…

Μία μικρή ταλαιπωρία περίμενε τους επισκέπτες της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Βαρσών στην Αρκαδία, το πρωί του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 τουριστικό λεωφορείο από ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας, που τους μετέφερε, αν και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο δρόμο, ο οποίος ήταν ανοιχτός, όταν έφθασε στην Ιερά Μονή Βαρσών λόγω του παγετού δεν μπορούσε να γυρίσει.

Η επικεφαλής της αποστολής επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, ο οποίος άμεσα έστειλε μηχανήματα για να καθαρίσουν το χώρο και να μπορέσει το λεωφορείο να κάνει στροφή.

Μετά την μικρή τους περιπέτεια οι επισκέπτες συνεχίζουν κανονικά το ταξίδι τους σε μέρη της Αρκαδίας και αυτήν την ώρα μεταβαίνουν προς την Γορτυνία, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφτούν την Βυτίνα και τα Λαγκάδια.

Η υπεύθυνη της εκδρομής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά τους.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese