Το μήνυμα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το 2016, κατά το οποίο θα… εορταστούν τα 90 χρόνια από την ίδρυση τoυ “Δικεφάλου”. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αποχαιρετάμε το 2015 και υποδεχόμαστε μια σπουδαία και ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη για την ιστορία του ΠΑΟΚ χρονιά, το 2016. Ο μεγαλομέτοχος, η διοίκηση, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, οι υπάλληλοι και όλη η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας εύχεται Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος με αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του επετειακού έτους, ο σύλλογος στο σύνολό του έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων αντάξιων της ιστορίας του ΠΑΟΚ και όλων των φίλων του που είναι διασκορπισμένοι σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης με το μήνυμά του στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου είχε σημειώσει ότι «είναι χρέος μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές που επέβαλλαν οι ιδρυτές του ΠΑΟΚ, να τιμήσουμε την πλούσια ιστορία μας και να δημιουργήσουμε με ενθουσιασμό τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον» και πάνω σε αυτόν τον άξονα θα κινηθεί ο σύλλογος καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016″.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese