Πρωτοχρονιά με γεννητούρια και…
το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στην Πάτρα, στην μαιευτική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, είναι αγόρι!

1η Ιανουαρίου 2016 στις 12:40 – αγόρι!
όπως μας ενημερώνει η Ελένη Βασιλοπούλου, δημοσιογράφο του juniorsclub ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Νίκος Οικονομόπουλος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, 3,380 kg το πρώτο νεογέννητο, με φυσιολογικό τοκετό. Η μητέρα έκανε εισαγωγή στις 11:20 λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, με σπασμένα νερά, εισήλθε στην μαιευτική κλινική από το Κιάτο και γέννησε στις 12:4ο!

Το νέο έτος έφερε κι΄άλλα νεογνά στην μαιευτική κλινική του Ρίου και όλα τους αγόρια.

Αμέσως μετά στις 3:00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ήρθε στον κόσμο ένα αγόρι 3,070 kg, με φυσιολογικό τοκετό από τον μαιευτήρα – γυναικολόγο Νίκο Οικονομόπουλο.

Το juniorsclub.gr επικοινώνησε με τον γιατρό Νίκο Οικονομόπουλο και ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά, με περισσότερη δύναμη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που έρχονται»

Το τρίτο μωρό που γεννήθηκε στην μαιευτική κλινική του Ρίου είναι επίσης αγόρι. Γεννήθηκε από την μαιευτήρα-γυναικολόγο Παπαδημητρίου Ιφιγένεια, στις 3:15 ξημερώματα Πρωτοχρονιάς με φυσιολογικό τοκετό,  3,120 kg.

ΞΑΝΘΗ:
Γεννήθηκε λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης σύμφωνα με το xanthinea.gr
Ένα υγιέστατο αγοράκι ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στην Ξάνθη την Πρωτοχρονιά του 2016. Το βρέφος ήρθε στον κόσμο λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα στην Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης.

Το αγοράκι γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και χαίρει άκρας υγείας όπως και η μητέρα του που πνέει σε πελάγη ευτυχίας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese