Είναι από τις περιπτώσεις που λέμε: «νύχτα το πήρε το δίπλωμα;» Και όμως η γυναίκα αυτή και έχει δίπλωμα και οδηγάει…
Ο χώρος στον δρόμο ήταν τεράστιος σαν διάδρομος αεροδρομίου. Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα βρισκόντουσαν σε μεγάλη απόσταση σταθμευμένα. Χωρούσε να παρκάρει όχι το μικρό αυτοκινητάκι της αλλά ολόκληρο υπερωκεάνιο.

Αλλά τα φαινόμενα απατούν. Μάλλον χρειαζόταν μεγαλύτερο χώρο για την… νταλίκα της. «Καβάλησε» το πεζοδρόμιο και όχι μόνο το καβάλησε αλλά οδήγησε για κάποια μέτρα το αυτοκίνητο της σε αυτό, μπροστά από τις πόρτες των ανοιχτών καταστημάτων.

Οι καταστηματάρχες έντρομοι έβλεπαν να πλησιάζει τις βιτρίνες τους μια ατζαμής οδηγός και δεν ήξεραν εάν θα σταματούσε, που θα σταματούσε ή εάν θα τις κατεδάφιζε. Σε κάθε περίπτωση ήταν έτοιμοι να πεταχτούν έξω για να γλυτώσουν.

Η οδηγός όμως ατάραχη, έως και αδιάφορη τόσο που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, όσο και που χρονιάρες μέρες έπαιζε με τα νεύρα των καταστηματαρχών. Δεν την ενδιέφερε τίποτε, ήθελε απλά να παρκάρει.

Αφού λοιπόν πήρε σβάρνα το πεζοδρόμιο, άρχισε να κάνει όπισθεν επάνω στο πεζοδρόμιο (ευτυχώς που δεν περνούσε κανένα παιδάκι). Μια πινακίδα τη γλύτωσε στο τσακ. Κανείς δεν είχε καταλάβει τι ήθελε.

Και όμως ήθελε απλά να παρκάρει. Οι καταστηματάρχες για να προστατευτούν αλλά και για να προστατεύσουν την περιουσία τους, αναγκάστηκαν να βγουν και να την καθοδηγήσουν, πως πρέπει να το κάνει.

Το περιστατικό κατέγραψε η ιστοσελίδα trikalanews.gr και είναι απολαυστικότατο, αλλά προκαλεί και μεγάλα ερωτηματικά για το πώς αυτή η οδηγός κυκλοφορεί στους δρόμους.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese