Σφοδρή κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα από τα ξημερώματα της Πέμπτης ενώ πολλές περιοχές στη χώρα έχουν «ντυθεί» στα λευκά… Στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στις Ράχες της Φθιώτιδας, ακινητοποιήθηκαν δεκάδες οχήματα, λόγω του χιονιά. Το οδόστρωμα έχει πιάσει πάγο και τα οχήματα κινούνται με μεγάλη δυσκολία ή και καθόλου.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν στο 260ό χιλιόμετρο, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων δίπλωσαν νταλίκες και ακινητοποιήθηκαν. Πολλοί είναι οι οδηγοί οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους και ανάμεσα τους ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου.

Η Ευγενία Mανωλίδου, μίλησε στο protothemagr και δήλωσε για την ταλαιπωρία τους στην εθνική οδό: «Ταλαιπωρηθήκαμε απίστευτα. Τόσο πολύ που αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω στην Αθήνα και να ακυρώσουμε την Πρωτοχρονιάτικη βραδιά που είχαμε κανονίσει εκτός Αθηνών».

Η γνωστή μαέστρος, μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους. Με τη σειρά του και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ενημέρωσε για τη δύσκολη αυτή κατάσταση μέσω του Twitter του «ανεβάζοντας» φωτογραφίες:

Και οι φωτογραφίες που ανέβασε η Ευγενία ΜανωλίδουEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese