Αποτελεί έναν από τους θρύλους των ρινγκ. Οι μάχες του και το προσωπικό του ρεκόρ, με 50 νίκες σε 58 αγώνες, έμειναν στην ιστορία. Μία από αυτές είναι η πιο ένδοξη όλων των εποχών. Και για το μέγεθος των αντιπάλων, αλλά και γιατί ο Μάικ είπε να μπερδέψει το μποξ μαζί με τον κανιβαλισμό και να δαγκώσει άγρια το αυτί του Χόλιφιλντ. Αυτό το θεριό λοιπόν, αυτός ο κινούμενος μυς, βγήκε νοκ άουτ από έναν τόσο μικρό «αντίπαλο».

Τα τελευταία χρόνια ο Μάικ ασχολείται με τον τομέα της διαφήμισης και πληρώνεται χοντρά για να προωθεί προϊόντα, ενώ κάνει και γκεστ περάσματα από ταινίες και σειρές. Επίσης, έχει μια σπιταρόνα με πισίνα και ζει μαζί με την οικογένεια και την τίγρη του. Στο σπίτι του περνάει πολλές χαλαρές στιγμές και σε μία από αυτές η μούρη του έγινε ένα με το πάτωμα.

Ο Τάισον μόλις είχε παραλάβει το hoverboard του, ένα από αυτά τα πατίνια νέας τεχνολογίας, και είπε να το δοκιμάσει. Στην αρχή το πήγε καλά, αλλά εκεί που νομίζε ότι το καταφέρνει, εκεί έσκασε με την πλάτη στο πάτωμα. Και σίγουρα θα πόνεσε…το πάτωμα.

 English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese