Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, είκοσι εννέα περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα…
είκοσι επτά διαρρήξεις Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, μία κλοπή γυναικείας τσάντας και μία απόπειρα κλοπής από αποθήκη, οι οποίες έλαβαν χώρα Το τελευταίο επταήμερο στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τρίτης στην πόλη, ως δράστης ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, ο 30χρονος την Τρίτη το μεσημέρι αποπειράθηκε να διαρρήξει αποθήκη 62χρονου, όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης το τελευταίο επταήμερο προέβη στις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:
διέπραξε είκοσι επτά διαρρήξεις σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε συνολικά τα χρηματικά ποσά των 206 ευρώ και 300 δολαρίων Η.Π.Α., δύο κινητά τηλέφωνα, ένα σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού (GPS), μία κιθάρα, διάφορα προσωπικά έγγραφα και άλλα μικροαντικείμενα των ιδιοκτητών,
εισήλθε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε την τσάντα 67χρονης ημεδαπής που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μία φωτογραφική μηχανή, μικρό χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese