Συνελήφθησαν η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και τρεις παίκτες για τη…
διενέργεια του τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια», ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του – Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 19 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και χρηματικό ποσό

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εντοπίστηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Βόλο καφετέρια –επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, η οποία είχε μετατραπεί σε μίνι καζίνο.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη μία 32χρονη, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και άλλοι τρία άτομα, δύο άντρες, ηλικίας 37 και 70 ετών και μία 62χρονη, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο 30χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών για τη διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης και η προσωρινά υπεύθυνη είχαν διοργανώσει μέσω διαδικτύου το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο, τύπου «φρουτάκια», σε 19 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο οποίο συμμετείχαν οι τρεις παίκτες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο χώρο της καφετέριας και από την κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

19 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
μία συσκευή ρούτερ,
μία συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών,
αποδείξεις αγοράς καρτών και
το χρηματικό ποσό των (392) ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese