Μπορεί εμείς να γνωρίζουμε τον έναν αλλά υπάρχουν και άλλοι Παπακαλιάτηδες…
Και μια δεσποινίς Παπακαλιάτη. Ποια είναι τα τρία αγαπημένα αδέλφια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη;  
 Φίλιππος, Χριστόφορος, Νάρα, Στέφανος. και Χριστόφορος από τον πρώτο γάμο του πατέρα Παπακαλιάτη με την Βίλλυ Μαλάμη, Στέφανος και Νάρα από το δεύτερο γάμο του πατέρα Παπακαλιάτη με την Σουζάνα. Τέσσερα αδέλφια ιδιαίτερα δεμένα μεταξύ τους.    
Οι δυο τους μοιάζουν αρκετά και έχουν μεταξύ τους μια σχέση λατρείας.Η σχέση του γνωστού ηθοποιού με τον αδελφό του είναι πολύ ουσιαστική, καθώς μεγάλωσαν μαζί και ήρθαν πολύ κοντά αμέσως μετά τον χωρισμό των γονιών τους. Τα δύο αδέλφια μοιάζουν πολύ και εμφανισιακά με τον Φίλιππο να είναι γόης από μικρός.

Πάντως, ο μεγάλος αδελφός της οικογένειας Παπακαλιάτη έχει προσφέρει στα υπόλοιπα παιδιά το καλύτερο δώρο που δεν είναι άλλο από το πρώτο τους… ανιψάκι!            

Νάρα Παπακαλιάτη Ενα κορίτσι νέο, με όνειρα και αγάπη για τη μόδα το οποίο σχεδιάζει ρούχα και προσπαθεί να κάνει τα πρώτα δικά του επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μόδας, χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε για μια στιγμή την τεράστια αναγνωρισιμότητα του αδελφού της.

       

Στέφανος Παπακαλιάτης  Ο μικρότερος της οικογένειας και ο μόνος ο οποίος παραμένει στην Κρήτη εργαζόμενος στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Η οικογένεια Παπακαλιάτη διατηρεί ένα τουριστικό γραφείο στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς και αντιπροσωπία αυτοκινήτων γνωστής μάρκας στην κεντρική και ανατολική Κρήτη.  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese