Δωρεάν θα μπορούν οι χρήστες να βλέπουν τις ταινίες, οι οποίες έχουν ανέβει στο… Youtube, αφού μία ιστοσελίδα αναλαμβάνει να συγκεντρώσει όλες αυτές τις ταινίες, διευκολύνοντας τους χρήστες.

Το Open Culture είναι μία ιστοσελίδα, η οποία περιέχει λίστες με τις δωρεάν ταινίες που μπορούν δουν οι χρήστες μέσα από το Youtube.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα έχει χωρίσει τις ταινίες ανάλογα με το είδος τους, ενώ φυσικά δεν λείπουν οι ειδικές συλλογές με ταινίες από συγκεκριμένους σκηνοθέτες, όπως είναι ο Hitchcock, Andrei Tarkovsky, Τσάρλι Τσάπλιν καθώς και ταινίες και ταινίες που έχουν βραβευτεί με Όσκαρ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μέσα από το Youtube οι χρήστες μπορούν να δουν από το κανάλι της Paramount πολλές κλασικές ταινίες, ενώ δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να δούμε και άλλα κινηματογραφικά στούντιο να ανεβάζουν παλαιότερες ταινίες τους δωρεάν ή με μία μικρή χρέωση.  • Filmer Link

    TΑΙΝΙΕΣ ONLINE ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΛΙΝΚΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ http://movies-online.info

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese