Κάθε μέρα, τα τελευταία τρία χρόνια, ένας 18χρονος μαθητής από την Κίνα μεταφέρει στην πλάτη του έναν συμμαθητή του με αναπηρία, ώστε να καταφέρει να πάει σχολείο. Την ίδια…
στιγμή, ένα ζευγάρι χτίζει ένα ολόκληρο νησί στις όχθες του Vancouver Island για να απομονωθούν οι δυο τους, ενώ ένας πατέρας με την κόρη του φωτογραφίζουν ένα μάτσο αλεπουδάκια που εμφανίστηκαν στην αυλή του σπιτιού τους, στο New Jersey.

Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε.

1. Ο μαθητής που βοηθά τον συμμαθητή του να πάει σχολείο, κουβαλώντας τον στην πλάτη

Ο 19χρονος Zhang Chi πάσχει από μυϊκή δυστροφία, μια ασθένεια που οδηγεί σε προοδευτική αδυναμία των σκελετικών μυών και, ενδεχομένως, σε σύντομη διάρκεια ζωής. Για αυτό τα τελευταία τρία χρόνια ένας φίλος του, ο 18χρονος Xie Xu, έχει αναλάβει την μεταφορά του στο σχολείο, κουβαλώντας τον κάθε μέρα στην πλάτη του. Εκτός αυτού, οι δυο τους είναι οι καλύτεροι μαθητές της τάξης τους. Ο Xie Xu κάνει δεκάδες διαδρομές κάθε μέρα για χάρη του φίλου του, ενώ του φέρνει και φαγητό. Τα πράγματα ωστόσο αναμένεται να δυσκολέψουν όταν το σχολείο τελειώσει και αναγκαστούν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

2. Ένας αυτοδίδακτος φωτογράφος από τη Φινλανδία βγάζει τις πιο απόκοσμες φωτογραφίες στο Instagram

Ο Mikko Lagerstedt μένει στο Kareva της Φινλανδίας και, αν και αυτοδίδακτος, βγάζει τις πιο ονειρεμένες, βραδινές φωτογραφίες και τις ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Instagram. Κάντε τον follow και αφήστε τον να σας εμπνεύσει.

3. Το ζευγάρι που χτίζει εδώ και 20 χρόνια το δικό του νησί για να ζήσουν μακριά από τον πολιτισμό

Ο Wayne Adams, 66, και η Catherine King, 59, έχουν ξεκινήσει να χτίζουν από το 1992 ένα πλωτό, αυτόνομο φρούριο, σαν λιλιπούτειο νησί, στις όχθες του Vancouver Island, με στόχο να μετακομίσουν σε αυτό κάποια στιγμή και να ζήσουν εκεί την υπόλοιπη ζωή τους. Μέχρι στιγμής έχουν χτίσει 12 πλωτές πλατφόρμες και συνεχίζουν.

4. Ένα βιβλίο ζωγραφικής για μεγάλους που κοροϊδεύει την ενήλικη ζωή

Ποιος είπε πως το να γεμίζεις περιγράμματα με χρώμα είναι μια καθαρά παιδική ενασχόληση; Τα βιβλία ζωγραφικής για ενήλικες έχουν μεγάλη ζήτηση τελευταία και είναι από τα πλέον δημοφιλή στο Amazon. Όπως αυτό των Ryan Hunter και Taige Jensen, που παρουσιάζει τις πιο ειρωνικές, γελοίες και κάπως άβολες σκηνές της ενήλικης ζωής και σε αφήνει να τις χρωματίσεις.

5. Μπαμπάς και κόρη φωτογραφίζουν τις πιο γλυκές αλεπουδίτσες στην αυλή του σπιτιού τους

Όταν ο Philip Wang ανακάλυψε ένα τσούρμο αλεπουδάκια στην πίσω αυλή του σπιτιού του στο Princeton του New Jersey, αποφάσισε να τα φωτογραφήσει με τη βοήθεια της κόρης του, Alice. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά φωτογραφιών που θα σε κάνει να χαζεύεις την οθόνη με τις ώρες.

Με ασύλληπτες ταχύτητες έως 50Mbps, μπορείς να κάνεις streaming HD video της ξεκαρδιστικής, παράξενης ή τρομακτικής είδησης που θες να παρακολουθήσεις, ενώ ο/η σύντροφός σου κατεβάζει ταινίες και παράλληλα βλέπει τα trailers από τις επόμενες, ο αδερφός σου παίζει online games μέχρι τελικής πτώσεως και η μητέρα σου ανεβάζει φωτογραφίες και μοιράζει απλόχερα likes και comments στους φίλους της στο Facebook. Όλοι έχουμε την μητέρα μας στο Facebook, είναι μία από τις μαγείες της σύγχρονης εποχής.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese