Αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας… στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, ενώ προέβλεψε ότι στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ οΕυάγγελος Μεϊμαράκης θα κερδίσει με 60%.

Ερωτηθείς ποια είναι τα προγνωστικά που δίνει για την ημέρα των εκλογών είπε 60%-40% υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ή 65%-35%.

Για τις απουσίες στην ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε:

“Θα πω κάτι αυτό που ξέρω προσωπικά και το ξέρει όλη η βουλή και ποιούν την νήσσαν κάποιοι που θέλουν μάλιστα να γίνουν και αρχηγοί. Ο Μεϊμαράκης ειδοποίησε τον γραμματέα της ΚΟ, δυστυχώς είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας και δεν πήγε. Αυτό είναι θέμα πολιτικό ή είναι θέμα ανθρωπιστικό και χτύπημα κάτω από τη μέση;”. Όπως διευκρίνισε αυτή η απάντησή του αφορά σε όλους εκείνους που κάνουν σπέκουλα πάνω στο πολυτιμότερο θέμα που είναι η υγεία και η ζωή.

Σχολιάζοντας, επίσης, τη φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη “ψηφίζεις Κυριάκο, παίρνεις Κυριάκο” είπε:

“Eγώ είμαι περήφανος για το επώνυμο μου, λέγομαι Γιακουμάτος, με ψηλά το κεφάλι. Λέγεται Μητσοτάκης και ψηλά το κεφάλι γιατί ο πατέρας του ήταν φοβερό πολιτικό τέρας. Πολιτικός με “π” κεφαλαίο. Άρα λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο άλλος λέγεται Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Ο πολίτης και ο νεοδημοκράτης θα ψηφίσει Μητσοτάκη ή Μεϊμαράκη. Δεν ψηφίζει Κυριάκο, Βαγγέλη ή Παναγιώτη”.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese