Την πλήρη αφοσίωσή του στην ΑΕΚ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Αποτελώντας τον πολυτιμότερο παίκτη της «Ένωσης» (και κατά συνέπεια εκείνον που έχει προσελκύσει τα περισσότερα βλέμματα συλλόγων πάνω…

 

του) ο Σουηδός δείχνει να νοιάζεται προς το παρόν μονάχα για το πώς θα τη βοηθήσει στην προσπάθεια να επιστρέψει στην κορυφή.

Και το ίδιο δήλωσε και σε ΜΜΕ της πατρίδας του. Σε δημοσίευμα λοιπόν του «sitefotbollskanalen.se» γράφτηκε αρχικά για ‘κείνον: «Πριν από ένα χρόνο ο Γιάκομπ Γιόχανσον μετακόμισε από τη Σουηδία στην Ελλάδα. Η μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ βρισκόταν στη 2η κατηγορία και γρήγορα ο Γιόχανσον έγινε ένα σημαντικό γρανάζι στη μεσαία γραμμή της. Φέτος η ΑΕΚ βρίσκεται στη 2η θέση».

Στη συνέχεια, δε, αναφέρονται δικά του λεγόμενα όπου αναφέρει: «Ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Οι προσδοκίες είναι τεράστιες. Και από τους οπαδούς και από τον σύλλογο. Περιμένουν από εμάς να πάμε στην κορυφή. Παίζω συνέχεια στην ομάδα και νιώθω την εμπιστοσύνη από τους προπονητές. Όταν ήρθε ο Πογιέτ ένιωσα ότι ήμουν μέρος των σχεδίων του και αυτό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να εξελίσσομαι».

Όσο για το ενδεχόμενο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του να του δώσουν το εισιτήριο για το Euro με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας, ο Γιόχανσον έδειξε προσγειωμένος και σημείωσε: «Δεν έχω ακούσει κάτι. Δεν είναι κάτι που δε το σκέφτομαι. Όμως στόχος μου είναι η ομάδα. Εάν πρόκειται να ληφθεί η απόφαση και να μπω στην Εθνική θα είναι ένας μπόνους για μένα. Όμως για μένα αυτή τη στιγμή μετράει μόνο η ΑΕΚ».

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese