Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε στο σπίτι του…
στην Aνδρο 89χρονος άνδρας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο, ενώ ο δράστης ή οι δράστες τον είχαν στραγγαλίσει με μια ζώνη, η οποία ήταν περασμένη στο λαιμό του.

Επιχείρησαν, μάλιστα, να βάλουν φωτιά στον ίδιο και στο σπίτι του, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Κίνητρο της δολοφονίας θεωρείται ότι ήταν η ληστεία.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με τοπικά site εξέταση μιλά για στραγγαλισμό που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες, χθες, Τετάρτη, αλλά υπάρχουν και άλλα χτυπήματα στο πρόσωπο του. Στη συνέχεια, όπως φαίνεται, ο δράστης επιχείρησε να κάψει το πτώμα για να μην αφήσει ίχνη χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με έρευνα το άγριο έγκλημα στο Γαύριο δεν είναι το πρώτο. Έχει προηγηθεί ένας ακόμα σκληρός φόνος πριν μερικά χρόνια στον Φελλό χωρίς ποτέ να βρεθεί ο δράστης. Το έγκλημα στο Γαύριο μοιάζει σαν να είχε προαναγγελθεί.

Πριν περίπου ενάμιση μήνα, όπως είχε καταθέσει ο ίδιος Γ.Χ. τότε, είχε δεχτεί επιθεση μέσα στο σπίτι του από άγνωστους δράστες που μπήκαν από το παράθυρο νυχτιάτικα με κουκούλες και τον χτύπησαν στο πρόσωπο αρπάζοντας του 950 ευρώ από την σύνταξη που μόλις είχε πάρει. Τότε του είχαν κάνει σφίξιμο στο λαιμό πάλι με ζώνη και του είχαν αφήσει σημάδια. Έκτοτε πήγαινε τακτικά στον γιατρό μέχρι να γίνει καλά.

Με βάση την πρώτη ληστεία, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι δράστες μάλλον ξαναγύρισαν. Για να φτάσουν όμως στον φόνο ίσως αναγνωρίστηκαν ή κάτι άλλο και έτσι αυτή τη φορά ολοκλήρωσαν την αποτρόπαια πράξη τους.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese