Αγκαλιασμένοι και … δηλώνοντας παράφορα ερωτευμένοι εμφανίστηκαν… ενώπιων του Εισαγγελέα Υπηρεσίας ο 25χρονος νεαρός και η κοπέλα που “κλέφτηκαν” πριν απο μερικές εβδομάδες απο το χωριό Απεσοκάρι.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στον εισαγγελέα συνοδεία δικηγόρου και συγγενων του νεαρού δηλώνοντας ερωτευμένο και διαψεύδοντας ότι η κλεψιά της νεαρής έγινε με τη βία, τονίζοντας παράλληλα ότι βρίσκονται στη διάθεση της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της κοπέλας υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του 25χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με τρία ακόμα άτομα και έχοντας ο ίδιος μαζί του μία καραμπίνα,«έκλεψε» για δεύτερη φορά μια κοπέλα μέσα από το σπίτι της στο Απεσοκάρι. Το αδίκημα είναι διαρκές και αστυνομικοί λένε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν για όσο καιρό χρειαστεί.

Η πρώτη «κλεψιά» της ανήλικης είχε γίνει στις 3 Νοεμβρίου.

Αμέσως ο πατέρας της κοπέλας είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. Στο δικαστήριο που έγινε ο 25χρονος, σύμφωνα με αστυνομικούς, καταδικάστηκε με αναστολή και η 16χρονη επέστρεψε σπίτι της. Λίγες ημέρες μετά το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και η ανήλικη ακολούθησε τον δράστη. Οι γονείς της φέρονται να είπαν στην αστυνομία ότι δεν έφυγε με τη θέλησή της.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese