Κοντά σε ακρίτες βρέθηκε…
χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές και δώρα με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και να δηλώσει τη στήριξη της κυβέρνησης και του υπουργείου προς τους κατοίκους αυτών των ευαίσθητων περιοχών.

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε φυλάκια και σχολεία στο Καστελλόριζο, τη Στρογγύλη, τη Ρω, την Ψέριμο, τις Οινούσσες, τον Άγιο Ευστράτιο και τη Λήμνο, όπου αντάλλαξε ευχές και μοίρασε δώρα σε προσωπικό και μαθητές.

Από τη Ρω, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, απευθυνόμενος προς τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων, διαβεβαίωσε εκ νέου: «Είμαστε δίπλα τους και κάνουμε τα πάντα, προκειμένου να διασφαλίσουμε το έργο τους και την αποστολή τους».

Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη και ιδιαίτερα σημαντική, περισσότερο σήμερα, που τα ακριτικά νησιά δέχονται καθημερινά κύματα προσφύγων που έρχονται από τις τουρκικές ακτές.

Τον κ. Καμμένο, ο οποίος επέστρεψε το πρωί στην Αθήνα για τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.

Στη Λήμνο τον υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Βαίτσης, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στη Σκύρο, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, με την ευκαιρία των εορτών.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese