«Άστεγος για μια μέρα»: Οι φίλοι από τις Ράχες συγκεντρώνουν και φέτος τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα – Σας περιμένουν στην… πλατεία Πάρκου στη Λαμία όπως τις προηγούμενες δυο χρονιές !

Ο Χρήστος Σολόπουλος, ο Τάσος Βούλγαρης, ο Θανάσης Θεοδώρου και η Έφη Παπαρίζου τα προπέρσινα Χριστούγεννα αποφάσισαν να ζήσουν για μια μέρα και μια νύχτα ακριβώς όπως οι άστεγοι σε ένα παγκάκι.

Ο σκοπός ήταν να συγκεντρώσουν βασικά είδη, όπως ρούχα, φάρμακα και τρόφιμα μακράς διάρκειας για συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η ανταπόκριση του κόσμου και τις δυο προηγούμενες χρονιές ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική.

Από σήμερα Τετάρτη (23/12) νωρίς το πρωί, ο Χρήστος, ο Τάσος, ο Θανάσης και η Έφη θα είναι στην πλατεία Πάρκου και θα μένουν εκεί μέχρι το πρωί της Πέμπτης, περιμένοντας τη στήριξη όλων μας.

Φέτος η εκδήλωση έχει την στήριξη του Διαδραστικού Συλλόγου Ραχών, “Αλόπη” και του Αθλητικού Συλλόγου “Τραχίνα”.

“Βάλτε όλη σας την θετική ενέργεια να μαζέψουμε όσα πιο πολλά μπορούμε για τους συνανθρώπους μας. Και μην ξεχνάτε η ανάγκη του άλλου δεν αργεί να γίνει κοινή….”, λέει ο Χρήστος Σολόπουλος.

Σας περιμένουμε όλους, στην Πλατεία Πάρκου, στο κέντρο της Λαμίας….μέχρι το πρωί της Πέμπτης!

Τα πράγματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο «Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων» (ΚΥΑΔΑ).English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese