Ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση το αποτέλεσμα, επισημαίνει ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος…
στην πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου

Να φτιάξουμε μια Νέα Δημοκρατία, με τον τρόπο που μας υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ζητεί από τους ψηφοφόρους του κόμματος ο Βαγγέλης Μειμαράκης, στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος του α´ γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Οι πολίτες έστειλαν μήνυμα με την αθρόα συμμετοχή τους και προς την κυβέρνηση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, σημειώνει ακόμα ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Η νίκη ανήκει στον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Οι Νεοδημοκράτες με την αθρόα συμμετοχή τους, έδωσαν ένα ακόμη δυναμικό παρών.

Έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

Έστειλαν μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια και αποτελεί μια μεγάλη κοινωνική και πολιτική δύναμη  με ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό στίγμα.

Πάμε λοιπόν στις 10 Ιανουαρίου να κάνουμε  πράξη το όραμα μας, για μια Νέα Δημοκρατία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία με τον ανοιχτό συνεδριακό της διάλογο θα δώσει λύσεις στα σημερινά μας προβλήματα, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή.

Μια Νέα Δημοκρατία που βάζει πάνω απ΄ όλα το εθνικό συμφέρον.

Μια Νέα Δημοκρατία με ανθρώπινο πρόσωπο, κοινωνικό και ευρωπαϊκό χαρακτήρα, όπως υπαγορεύει η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese