Τα συνεχή χτυπήματα σε βάρος των τζιχαντιστών έχουν προκαλέσει…
διαλυτικά φαινόμενα στον ISIS ο οποίος για να τους τονώσει το ηθικό έχει αρχίσει μια επιχείριση πρόσληψης γυναικών και κοριτσιών, ιδιαίτερα από τις δυτικές χώρες, ώστε να προσφέρονται ως ερωτικές σύντροφοι στους τζιχαντιστές.

Ηγετικά στελέχη της οργάνωσης αποκάλυψαν ότι ακολουθούν το δόγμα του Σαουδικού Ουαχαμπισμού για το σεξ, προκειμένου να προσελκύσουν μαχητές που θα μπορούν να το «κάνουν» όπου και όποτε θέλουν.

«Η νέα αυτή δραστηριότητα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, αποκαλύπτεται από αραβικά δημοσιεύματα, ιδιαίτερα του Ιράκ, σχετικά με το ρόλο που θα παίζουν αυτές οι «πόρνες» στην τρομοκρατική οργάνωση, οι οποίες θα επιβλέπονται από το γυναικείο τζιχαντιστικό Τάγμα Χάνσα που θα δρα στο Ιράκ και τη Συρία».

Το τάγμα αυτό, όπως περιγράφεται, θα επιφορτισθεί με καθήκοντα αστυνόμευσης των γυναικών – πορνών. Οι γυναίκες μέλη του Χάνσα περιπολούν φορώντας πέπλο και μαύρα ρούχα.

Η στρατολόγηση των «πρόθυμων» γυναικών θα γίνει στις δυτικές χώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και από τζιχαντίστριες στην Ευρώπη που θα αναλάβουν να βρουν εκ μέρους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος γυναίκες που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως πόρνες για να ικανοποιούν τζιχαντιστές.

Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πληροφορηθεί για αυτούς τους σκοπούς της οργάνωσης προσπαθούν να ελέγξουν ή να σταματήσουν αυτή τη δράση, την πρόσληψη, δηλαδή, γυναικών για πορνεία στο Ιράκ και τη Συρία για την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

«Η τρομοκρατική οργάνωση», συνεχίζει το δημοσίευμα, επιδιώκει μέσα από το πρόγραμμα αυτό να διατηρήσει τη ψυχική διάθεση των μαχητών, προκειμένου να τους κρατήσει στις τάξεις της και να εξασφαλίσει ‘σταθερότητα’ στο σώμα τους. Γιατί είναι αδύνατο να τους το βγάλει από τη σκέψη το σεξ!».
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese