Συνομιλούσαν συχνά κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης για το σύμφωνο…
συμβίωσης – Δεν έχω αμφιβολία τι έκανε στο παραβάν, είχε δηλώσει λίγες ώρες πριν ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Δίπλα – δίπλα στο πρώτο έδρανο της πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη. Κατά την διάρκεια της πολύωρης συζήτησης για το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, οι δυο τους συνομιλούσαν συχνά, ενώ και οι δυο υπερψήφισαν το νομοσχέδιο.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την έναρξη της προεκλογικής διαδικασίας στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξαν φήμες πως η Ντόρα Μπακογιάννη δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του αδερφού της, αλλά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο ίδιος ο Κυριάκος σε τηλεοπτική συνέντευξή του τότε, είχε δηλώσει πως για το τι θα πράξει θα πρέπει να ερωτηθεί η ίδια και πως δεν θέλει να μεταφέρει δημοσίως «ενδοοικογενειακές διαφωνίες».

Πάντως, σε συνέντευξή του μόλις χθες, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως δεν έχει «αμφιβολία τι έκανε η Ντόρα στο παραβάν», αλλά δεν επιζητεί «δημόσιες στηρίξεις». «Βεβαίως θα με στηρίξει η Ντόρα», συμπλήρωσε εν όψει του β’ γύρου στις 10 Ιανουαρίου.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese