“Χώθηκες” στη δουλειά και είσαι από τους άτυχους που θα βρίσκονται στο… γραφείο τα Χριστούγεννα. Ας ξεκινήσουμε από το βασικό: Είναι θετικό ότι ακόμα έχεις δουλειά!

Πάμε και σε άλλα θετικά. Υπάρχουν 8 καλοί λόγοι για να απαλύνεις τον πόνο σου και να πας με περισσότερο κέφι (αν γίνεται) στη δουλειά σου.

Ποιοι είναι αυτοί;

Λόγος Νο 1: Θα βρεις θέση στα ΜΜΜ

Κάτι σπάνιο, ειδικά στην περίπτωση που ζεις σε κάποιο μεγάλοι αστικό κέντρο.

Λόγος Νο 2: Θα πληρωθείς καλύτερα

Σου έλειπαν εκείνα τα λίγα χρήματα για να πάρεις την τσάντα που είδες προχθές στην βιτρίνα. Νά πως θα την αποκτήσεις!

Λόγος Νο 3: Η καλύτερη δικαιολογία

Ήθελες να αποφύγεις εκείνη την πρόσκληση που σού έκανε μία φίλη που βαριέσαι ή ακόμα και η οικογένειά σου; Τώρα πλέον έχεις την καλύτερη δικαιολογία.

Λόγος Νο 4: Αλκοόλ στο γραφείο

Ενα ποτήρι σαμπάνια ή κρασί είναι αποδεκτό. Θα σε κάνει να φανείς και πιο κουλ. Μέχρι εκεί όμως.

Λόγος Νο 5: Δεν θα πλύνεις τα πιάτα

Είναι εκείνη η δραματική στιγμή που αφού η οικογένειά σου έχει καλέσει όλο το σόι για φαγητό, συνειδητοποιείς ότι όλο αυτό το πιατομάνι πρέπει να περάσει από τα δικά σου χεράκια επειδή η μαμά σου έκανε όλο το μαγείρεμα. Ε, τώρα, σίγουρα θα την αποφύγεις.

Λόγος Νο 6: Αχ! Τι εργατικό παιδί!

Ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα στη δουλειά και χαζεύεις στο Facebook και το Twitter, όλοι θα αναστενάξουν με κατανόηση για τις … δύσκολες εργασιακές συνθήκες.

Λόγος Νο 7: Η περίπτωση που θα δουλέψεις

Σου έχει μείνει δουλειά που δεν έχεις προλάβει να κάνεις η οποία λειτουργεί κυριολεκτικά ως βάρος. Αυτή λοιπόν είναι η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τον έξτρα χρόνο και να την ολοκληρώσεις.

Λόγος Νο 8: Μπορεί και να περάσεις καλά

Γιατί να μην περάσεις; Το γεγονός ότι θα βρεθείς στο γραφείο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δεις φίλους αργότερα, ή να γυρίσεις σπίτι να ξαπλώσεις στον καναπέ και να δεις το «Love Actually» -λέμε τώρα- με πατατάκια, σοκολάτα και λόγω των ημερών και κουραμπιέδες. Ούτως ή άλλως το αξίζεις! Χριστούγεννα ήταν και εσύ ήσουν στη δουλειά!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese