Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, πέντε περιπτώσεις…
διαρρήξεων – κλοπών από καταστήματα και αυτοκίνητα και συγκεκριμένα μία τετελεσμένη και τέσσερις σε απόπειρα, οι οποίες έλαβαν χώρα κατά το τελευταίο πενθήμερο στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην πόλη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 31χρονος, ως δράστης των αδικημάτων.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, τις νυχτερινές ώρες της (21/22-12-2015), ο 31χρονος διέρρηξε διαδοχικά ένα βιβλιοπωλείο, ένα γραφείο Συλλόγου και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, από το εσωτερικό των οποίων αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα διέρρηξε δεύτερο επιβατικό αυτοκίνητο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μικρό χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το βράδυ της (18-12-2015) αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα ακόμη Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.    

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese